Utkast: Massor har ...

Massor har hänt sen sist.Förstår inte riktigt var första halvan av 2008 har tagit vägen.Holger har fyllt 6 år & blivit utsparkad från dagis.Numera är han en stor kille som är så laddad inför skolstarten till hösten.Fotboll är ett stort intresse & innebandy ännu större.Han har precis haft nåra veckors uppehåll från fotbollen & nu sätter fotbollsskolan igång nästa vecka,Lekstorps IF.När skolan startar till hösten börjar han på innebandy med.Sitt stora musik & instrumentintresse ska vi ta itu med när skolan börjar.Han vill börja spela något instrument,men vilket vet vi inte riktigt än.

Gustav som hunnit fylla 4 är inne i värsta frågperioden som blandas friskt med sitt trots.Idag har både han & Holger uppvisning på simningen.Ska bli jättekul att se.På sim/vattenfronten har det hänt under med Gustav vilket är så härligt att se.2 år har Gustav kvar innan det är skoldags för honom med.Är så innerligt trött på dagis & känner mig färdig med den biten.Men vi får uthärda ytterligare 2 år till *stööön*.
Men för Gustav är det kanon som verkligen älskar sitt dagis.Varje gång han är ledig från dagis tjatar han om när han får komma /ska till dagis igen.
Tom. när vi åker till våra små nyinförskaffade sommartorp undrar han när han ska till dagis.

Torpen ja,vi blev så,Mats rättare sagt :-)) blev så förälskad i torperiet när han var i våra vänners (Bobban & Ulrika) torp & hjälpte till att "skoga".
Sen är ju jag som jag är,lite smått impulsiv & driftig som jag själv uttrycker det.Så jag gav mig ut i hemnets djungel & började torpleteriet.
Sen gick det minst sagt väldigt snabbt & nåra veckor senare satt vi med en skogstomt på 12.000 kvm som innehöll 2 torp,utedass & nåra större bodar.Strandnära heter det då vi har promendavstånd till den stora ån Lidan.
Vi har tyvärr inte hunnit vara där lika mycket som vi skulle önska för maj & juni har bara varit så fullproppade,hitintills med både måsten & aktiviteter.
Men sist vi var där hann Mattis fullända vår fotbollsplan med 2 vackra fotbollsmål.Hannes & hans medhavda kompis Christoffer var mycket nöjda liksom resten av familjen.

Hannes slutade lågstadiet i tisdags,den 10 juni & nu har han ett långt sommarlov framför innan han ska kliva upp i mellanstadiet.Kan inte fatta att han blivit så stor.Om 2 veckor fyller han 10 år.
Kan se framför mig hur han tittade storrögt sig omkring på Stortorgets uteservering i Lund vid ca.1 månads ålder.Han satt i Jennys famn & insöp alla intryck.Tänk att det är 10 år sen.
Idag upptar fotboll ALL hans vakna tid.Cristiano Ronaldo är favvisen & Manchester United favoritlaget.EM följer han likt en kobra följer sitt byte.Totaltuppslukad av allt kring detta jättejippo.
Behöver jag säga att Zlatans första mål i tisdags rörde om känslorna i denna barnakropp :-))
Golf är en annan sport som Hannes nu vill prova,Öjareds GK är det då som gäller.Där är nåra av hans kompisar + fröken medlemmar.

Vår stora fosterflicka lämnade oss för eget boende i vintras & det verkar funka bra.Hon var här & hälsade på med ny pojkvän för ett tag sen.
I januari fick vi en ny tonårstjej som fortfarande bor hos oss.Planerna är att hon ska lämna oss i augusti för permanent boende.
Pga. sekretesse får jag inte skriva mer om dessa barn & ej heller lägga in bilder på dom,tyvärr.Så det är därför våra jourhemsplacerade barn inte direkt figurerar i vår familjs blogg.
Men,dom finns med oss i allra högsta grad :-))

Mats har sagt upp sig från sin tjänst som Servicechef för ytterligare en utmaning.Denna gång är vi alla tacksamma för den ligger bara ca.1/2 timmes bilfärd fån vårt hem & inte 30 mil ifrån som sist *RYYYYSER*.
Denna gång behöver vi inte flytta familj,barn & hem utan allt känns mycket lugnare.Även om det är lite pirrigt & ovisst så är det på andra plan.

Jag har saknat mitt bloggeri nu känner jag & kommer fortsättningsvis vara lite bättre på just uppföljningsbiten.
Man kan ju liksom inte bara gå ut med (i julkorten då) att man har en familjeblogg & sen strunta i den.Fast jag inte riktigt struntat i den för jag har tänkt på den jättemycket men haft lite väl mycket att göra.
Det blir ju en hel del med ett stort hus,2 små hus,4 barn & alla deras aktiviteter,2 hundar varav en varit ganska dålig här till & från.Inlagd under en liten del av våren med men som tur är hänger han med än *LOVE*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0